💠 نکاتی چند دربارهی شیوع رویهی خطرناکِ موسوم به افشای محتوای جلسات و مواضع غیرعلنی رهبری
1. مرجع اعلام مواضع و اخبار دربارهی رهبری، خود رهبری و دفتر ایشان است و اعلام مواضع، اخبار و یا هر خبری جز از طرف خودشان و یا مرجع رسمیِ اطلاعرسانی(دفتر)، از درجهی اعتبار ساقط است و بلاوجه. (به نص بیان رهبری معظم و اطلاعیههای متعدد دفتر ایشان)
2. این بیاعتبار بودن به معنای نفی وقوع یک واقعه و یا هر خبری پیرامون آن نیست. همانگونه که وقوع وقایعِ پیرامون رهبری نیاز به اعلام رسمی و یا حضور در آن واقعه دارد، هر موضعی نسبت به عدم وقوع وقایع هم نیازمند همین شرایط است.
3. عقل میگوید رهبری قطعاً تصمیمات، توصیهها و سفارشاتی نسبت به نهادها، دستگاهها، اشخاص و دیگر امور دارند، که به فراخور تشخیص ایشان و به فراخور صلاحیت افراد، این تصمیمات و سفارشات را برای اطلاع یا اقدام به اشخاصی که تشخیص داده میشوند از طرق رسمی و تعبیه شده، اعلام میکنند.
4. اعلامِ تصمیمات و توصیههای اخذ شده از جانب رهبری و یا محتوای جلسات خصوصی ایشان و اخباری از این دست، به غیر از افرادی که ایشان تشخیص دادهاند قطعا خیانت در اعتماد و مصداق افشای اطلاعات محرمانه است و اگر ایشان خودشان تشخیص میدادند که باید اطلاعی منتشر شود، از طریق مراجع رسمی و یا رأسا اقدام مینمودند.
5. هر اقدامی نسبت به افشای اطلاعات دربارهی رهبری، قطعاً منافی صلاح بوده و موجب کاهش اعتماد و اعتبار جایگاه ایشان میگردد.
6. حتی اعلام ثانویِ مراجع رسمی دربارهی وثوق و یا عدم وثوق اخبار درز کرده به بیرون به شیوهی نامعتبری که عرض شد، از پلیدی مساله و خیانت انجام شده، نمیکاهد و خدشهای که به اعتماد و اعتبار جایگاه رهبری از این طریق وارد شده، جبران نمیشود.