💠 سکوت در برابر جنایت؛ جنایت در برابر سکوت
کشتارِ دستهجمعی دهها سیاهپوست نیجریایی گویی برای دولت جمهوری اسلامی و برای مردمش، عاری از اهمیت است. برای هیچ شنوندهای مهم نیست که دولت نیجریه، حدود صد عزادار اربعین را -به رسم هر ساله!!!- به رگبار گلوله ببندد و خونشان را در سکوت مطلق جهان بریزد. و این بیاهمیتی را صدا و سیمای ما -به تقلید از جریانِ غالب رسانهای و سیاسیِ جهان- به خوبی دریافته که خبر چند ثانیهایاش از این فاجعهی دردناک را در لابلای اخبار، پنهان کرده است. این جنایت برای رسانهی رسمی جمهوری اسلامی حتی به اندازهی خبرِ «سمپوزیومِ یک روزهی خطرات استفاده از آنتیبیوتیک در مرغداریها» مهم نبود.
کشتار سیاهپوستان، حملهای مسلحانه در اروپا و یا کشته شدنِ چند چشمآبیِ موبور نیست که بلافاصله ابراز همدردیِ رسمی و بلندبالای رئیس جمهوری اسلامی ایران را در پی داشته باشد و از صدر تا ذیل دستگاه دیپلماسی را برای گریبان دریدن در آن مصیبت بزرگ بسیج کند. کشتار افریقاییها ارزش این را ندارد که همچون کشته شدن چند فرانسوی، دستهگلها و شمعهای همدردانهی مردم را روانهی سفارتخانهی دولتِ متخاصم و حامیِ تروریسمی کند که لانهی منافقینی شده است که ۳۲۰۰۰ ایرانی را سلاخی کردهاند.
هیچ جنایتی علیه سیاهپوستان -خصوصاً اگر افریقایی باشند- هولناک نیست و الا دولت ما -دست کم در سطح سخنگوی وزارت امور خارجه- این کشتار را محکوم میکرد. و این کشتار -حتی با این فجاعت و مظلومیت- قابل آن نیست که تاسف آدم را برانگیزد و قابل پیگرد باشد، و الا وزیر امور خارجهی ما در سفرِ چندماه قبلش به نیجریه، معترض فاجعهی کشتار اربعین سال قبل و پیگیر سرنوشت شیخ زکزاکی، رهبرِ دهها میلیون نیجریاییای میشد که با تنی خونی دستگیر و در وخیمترین وضعیت جسمی زندانیاش کردهاند. و اگر دستگاه دیپلماسی اندک جدیتی در پیگیری این فاجعه به خرج میداد و سکوت نمیکرد، امروز آن فاجعه دوباره تکرار نمیشد.
کجاست مردم ما که نگذارد خون مستضعفین، در سکوت جاری شود؟ و نگذارد مسئولانمان فراموش کنند که وظیفهی جمهوری اسلامی این است که حامی مستضعفین در سراسر جهان باشد و هیچ ستم و جنایتی را برنتابد.
لطفا وب مارو دنبال کنید ..فالو شدید