دکتر قاضیزادهی هاشمی وزیر بهداشت، با انتشار یادداشتی نسبت به افشای فیشهای حقوقیِ بادآوردهی مدیران دولتی اعتراض کرده و این کار را «سنت سیئهی ضد ارزشهای اخلاقی و اسلامی» و میراث «حزب توده» و «شمشیر»ی دانسته است که «روحانیت و نظام» را نشانه رفته. او هشدار داده که «شمشیر»ها را در غلاف نگه دارید که این حرکت ممکن است ارادهی ضد انقلاب باشد و «سرکشی»کنندگان را از «کفران نعمت» و «خشم و غضب خدا و خلق خدا» بیم داده است.
آقای دکتر بهتر نیست به جای سینه سپر کردن و توجیه چنین بیشرمیهای رسمی، به وضعیت فاجعهبار وزارتخانهیتان که طبق اعلامش، هر سال هفت درصد مردم را به دلیل ناتوانی در پرداخت هزینههای درمانی زیر خط فقر میبرد، بپردازید؟ در وزارتخانهای که سه سال است بودجهی آن دو برابر قبل شده آیا غیر از افزایش چند برابری تعرفههای پزشکان و به عبارتی پر کردن جیب همکارانتان تغییر محسوسی که مردم آن را احساس کنند اتفاق افتاده است؟
حضور شما در وزارت بهداشت بیش از همه به کام پزشکانی تمام شده که اغلب محل طبابت را با چاپخانهی اسکناس به اشتباه گرفتهاند. از حضور شما در وزارت بهداشت بیشتر از خلقالله، پزشکانی بهره بردهاند که درآمد ماهانهی 300 تن از آنان بالای یک میلیارد تومان است و بخش اعظمی از آنها حتی مالیات هم پرداخت نمیکنند و درآمد ماهانهی حدود 2 هزار تن از آنان بالای 500 میلیون تومان است و پزشکان زیادی هم داریم که روزی 10 میلیون تومان درآمد دارند.
با اینهمه اصرار گاه و بیگاهتان در افزایش بیشتر و بیشتر تعرفههای پزشکی، داد مرکز پژوهشهای مجلس را هم درآورده که در گزارشی که امروز دربارهی «طرح تحول سلامت» در صحن مجلس قرائت شد آمده بود: «ما نمیتوانیم در کشوری که حداقل حقوق یک میلیون تومان است دستمزد پزشکان را دهها، صدها یا هزاران برابر حداقل دستمزد تعیین کنیم.» این گزارش، «طرح تحول سلامت» را مایهی عبرت تاریخی برای سیاستگذاری در ایران دانسته که باید برایش هزاران مقاله و دهها کتاب نوشت و علناً شکست کامل آن را اعلام کرده است. آیا پاسخی به این فاجعه دارید؟
آقای وزیر! بهتر نیست یه جای فرافکنی و فرار از مسئولیتتان که مستقیماً با جان مردم سر و کار دارد و انگچسبانی و بیم و انذار، به اموری بپردازید که از بابت آن حقوق دریافت میکنید؟ آیا از این نمیترسید که در روز معاد بیچارگانی که زیر چرخهای دستگاه پر خرج شما له شدهاند دادشان را از شما و هر مسئول دیگری بستانند؟ آیا این رویهی قناس و ساختارِ طاغوتیِ بهداشت و درمان که همهی مردم با آن سر و کار دارند را از علل مشددهی تبعیض و بیعدالتی و تضعیف انقلاب نمیداید؟